Hadsund Roklub
DFfR    DKF    R    

Nyheder

Torsdag den 12. juli 2018

Velkommen til Hadsund Roklubs nye hjemmeside.

Vi håber, at I interesseret vil kigge rundt på siden. Hvis du ikke er medlem, kan du her finde alle oplysninger og kontaktmuligheder, og så håber vi, at du får lyst til at blive en del af vores dejlige klub og fællesskab.

For medlemmer sker der med den nye hjemmeside ændringer i sædvanlig praksis. Rostatistikker og medlemsoplysninger er ikke længere tilgængelige via hjemmesiden. Fremover foregår al registrering, samt udtræk af oplysninger fra computerne i klubben.
Det har ikke været en løsning at implementere statistikdelen i den nye hjemmeside, og det vil kræve en ekstra netadgang at give særskilt adgang til systemet hjemmefra. Derfor vil registreringen fremover skulle foregå i klubben. For at kunne registrere, skal der skrives ”rotur” i adresselinjen.

Medlemmer kan logge ind på hjemmesiden, hvis man ønsker at se gallerioversigten og referater fra bestyrelsesmøder. Brugernavn er medlemsnummeret; adgangskoden er medlemmets fornavn med stort FORbogstav.

Hjemmesiden er dynamisk. Det betyder, at man har god mulighed for at få tilføjet nyheder i de enkelte afdelinger, samt gode og relevante billeder, hvor der mangler på siden. Disse oplysninger lægges på af redaktørerne eller admin.

Følgende redaktører har på nuværende tidspunkt været på kursus og har adgang til ’Nyheder’, ’Kalender’ og ’Galleri oversigten’:

Bo Nielsen, Gunnar Tindborg, Anders Tinggaard, Ove Holm, Carl Henrik Pedersen, Ingelise Christiansen, Kenneth Grøn, Flemming Stegger, Thea Stegger og Anders T. C.

Følgende administratorer har desuden adgang til Brugernavn/adgangskode, ’Forsiden’, forsidegalleri, billeder på siderne, informationer på siderne:

Lone Stegger (lonestegger@hotmail.com) og Svend Mørk-Jensen

Klubbens billedpolitik kan læses under ’Reglementer”

Kontakt gerne admin med billeder til siden, konstruktiv respons (herunder ris og ros) samt nyheder og aktiviteter – og selvfølgelig de problemer, der vil opstå her under opstart.

Rigtig god fornøjelse!

Hadsund Roklub


Onsdag den 11. juli 2018

Nordisk mesterskab

Tillykke til Liane og Ida, der sammen med to roere fra Odense udgjorde den danske dobbeltfirer ved NM på Sorø Sø. Holdet vandt i fornem stil det nordiske mesterskab og er efterfølgende blevet udtaget til at repræsentere Danmark ved junior VM senere på sommeren. VM afholdes i Tjekkiet.

Oprettet af Anders Toft Christiansen (29)


Mandag den 9. juli 2018

Motionsturnering - en konkurrence for roere, som vi er en del af

Hej alle

Vi har tidligere indberettet klubbens roede km i robåde til motionsturneringen. Det gøre vi fra juli måned 18 igen. Det er en turnering hvor jeg indberetter antal roede km ialt, delt med antal roere , det giver så antal roet km pr roer. Dette tal sammenlignes med andre klubber der er med i turneringen. Stillingen bliver delt op i divisioner, bedste division er supermotionsligaen, så 1. Division , 2. Div. Etc. 

Det gælder således om at få alle roede km registreret, både af hensyn til vores aktiviteter i klubben men nu også fordi vi gerne skal have en god placering i denne turnering.

Støt op om sagen. Hjælp evt. dine nye rokammerater med at blive registreret. Det er også vigtigt at man bruger sit eget medlemsnummer og ikke et gæstenummer.

Du finder stillingen under roinfo.dk ,under motionsroning 

Oprettet af Ingelise J. Christiansen (34)


Torsdag den 28. juni 2018

Onsdag og torsdag var der makkerredningsprøver for de nye kajakroere.

Alle overlevede og klarede det flot. Efter prøverne fik alle kajakret.

Tillykke til: Jonny, Birger, Abu, Lars, Marian, Keld, Lisbeth, Jacob, Dorthe, Rasmus og Agnethe.Dorthe laver makkerredning med Jacob mens Kirsten ser til og instruere.


Torsdag den 21. juni 2018

Grillturen til Vive

Desværre kunne jeg ikke holde hvad jeg havde lovet, da der ikke blev dejligt sommervejr. Men turen blev naturligvis ikke aflyst bare fordi der småregnede, og der stod en stiv vind fra sydvest.

Bådholdene var sat, og så var det bare at ro op mod bølgerne i modvind. Belønningen var så at der ventede god grillmad oppe i Vive og at man kunne se frem til god medvind hjemad.

Specielt var det rigtig flot af også de yngste u-roere, at de kunne ro en inrigger til Vive i den modvind. Der var også nogle nye kajakroere der kæmpede sig til Vive i modvinden, belønningen fik de så hjemad hvor man nærmest kunne surfe på bølgerne.

Tak til alle der deltog, og extra tak til dem hjalp i køkkenet og med grillen.

Vi ses næste år, og så bliver der godt vejr. Garanteret !!!

 Oprettet af Carl Henrik Pedersen (17)


Søndag den 17. juni 2018

Dragebåds regatta.

Vi deltager denne og kommende weekend i en meget stort opsat regatta i Dragebåds.

Denne weekend i Liangyangang 600 km syd for Beijing. Næste weekend er det i Chifeng i Mongoliet. Vi er inviteret af de to kinesiske byer samt det internationale Dragebådsforbund.

Efter indledende heats endte vi i semifinalen med femte bedste tid ud af 12 hold. Det er langt over vores forventning. Semifinalen blev endepunkt, så i morgen skal vi ro B- finale på 200 meter distancen. I eftermiddag skal vi ud at prøve kræfter på 500 meteren.

Oprettet af Anders Toft Christiansen (29)


Onsdag den 13. juni 2018

I aften ( 13./6.) sejlede en større coaster ind i fjorden. Den var fuldt lastet. Sejlede ikke unormalt hurtigt. Trods dette rejste coasteren en meget stor bølge på sydsiden af sejlrenden.

En dobbeltsculler med to piger blev ramt af den store bølge med det resultat, at den ene pige blev kastet ud af båden og endte i fjorden.

Heldigvis var det på lavt vand og pigen kunne selv kravle op i båden igen, hvorefter pigerne roede ind til klubben.

Vi skal være meget opmærksomme på, at en sådan situation kan opstå og advare vores roere om risikoen.

Man kan evt søge på dybere vand eller søge længere væk fra sejlrenden.

Oprettet af Anders Toft Christiansen (29)


Onsdag den 6. juni 2018

Sankt Hans arrangement ved Hadsund Roklub

Tidspunkt: 2018-06-23 kl. 18:30

Velkomst ved Jens Nørgaard
 
Program:
Kl. 18:30 : Fælles spisning, grillmenu og  drikkevarer kan købes          
Kl. 20:00 : Båltale ved Anders Riis forfatter til den netop udkomne bog om Mariager fjord
       
Bålet tændes herefter
 
I tilfælde af forbud mod åben ild og afbrænding af bål afholdes midsommer arrangementet alligevel
 
Anton , Line og LE kommer og sørger for underholdningen
 
Efter talen kan der købes kaffe, te og kage
 

 Oprettet af Ingelise J. Christiansen (34)


Tirsdag den 22. maj 2018

Fredag den 25. maj træder den nye lov om håndtering af persondata i kraft. Herefter er det klubbens ansvar, at håndtere de oplysning klubben har omkring det enkelte medlem korrekt.

I klubben vil der blive ophængt et dokument, der beskriver Hadsund Roklub i forhold til den nye meget omfattende lovgivning.

Vi kan ikke love, at vi er helt klar til at opfylde lovens krav fra dag et, men vi arbejder stærkt på at få fuld styr på lovgivningen indenfor en overskuelig tidsramme. 

Generelt ligger klubben for alle medlemmer inde med de oplysninger, der er blevet afgivet ved indmeldelsen. Dvs. Navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer, indmeldelsesdato og mailadresse. Alle disse oplysninger er nødvendige for klubben iforhold til håndtering af kontingent og i forhold til vores indberetninger til DFfR, DKKF og kommunen.

Ønsker du at vide præcis hvilke oplysninger klubben har om DIG, så skal du kontakte bestyrelsen via bestyrelse@hadsundroklub.dk

 Oprettet af Anders Toft Christiansen (29)


Mandag den 21. maj 2018

Lørdag den 26. maj skal vi have navngivet 3 fabriksnye både.

Det er både til en samlet værdi af næsten 400.000 kr.

En meget stor investering for klubben, der kun har kunnet lade sig gøre via stor velvillighed fra bla. fonde.

Dåben finder sted klokken 14.00.

Følgende både skal navngives:

2 åres inrigger. Navngives af en repræsentant fra Hobro Sparekasses Fond

Firer uden styrmand (outrigger). Navngives af Roforbundets formand Henning Bay.

Singlesculler. Navngives af kommunens idrætskoordinator Niels Sørensen.

De to sidstnævnte både ER ankommet til klubben. Inriggeren afhentes fra værftet i Vejle på torsdag.

Efter dåben er klubben vært for et lettere traktement med drikkevarer. Team Tom står for maden.

Mød talstærkt op denne dag, så vi kan vise, hvilken aktiv klub vi er.

Samme dag vil bestyrelsen præsentere vores visioner for klubbens udvikling.

Benyt samtidig muligheden for at hilse på Henning Bay.

Fællesskab & Frivillighed.

 

Oprettet af Anders Toft Christiansen (29)

Tirsdag den 15. maj 2018

Onsdag d. 20 juni kl. 18.00 afvikles fælles grillturen til Vive.

Turen er for alle i klubben og pårørende.

Jeg håber at rigtig mange igen i år vil være med til at tømme bådhallen for inriggere og kajakker.

PS:  i år er der bestilt vindstille vejr med solskin. cool

Mere info og tilmelding følger senere.

Carl Henrik Pedersen


Fredag den 4. maj 2018

2 Hadsundroere udtaget til junior EM.

Et resultat af målrettet talentudvikling.

Efter årets første regatta - Odense langdistance over 6000 meter - er hele to hadsundroere udtaget til Junior EM.

Det drejer sig om Ida Flou Blomstrand, der deltager på den danske dobbeltfirer og Liane Vestergaard, der skal ro singlesculler. Med som træner for Liane er Jens Toft Christiansen (Hadsund Roklub). Mesterskabet afvikles i franske Graveline i perioden 26. & 27. maj.

Begge piger er en del af de i alt 9 roere (4 seniorer og 5 juniorer) der i 2018 får støtte fra Mariagerfjord Kommunes Talent og udviklingspulje.

Hadsund Roklub ønsker begge roere samt medfølgende træner tillykke med udtagelserne.

En tredje af de støttede roere - Trine Toft Andersen - er efter flere års hårdt målrettet arbejde, baseret på veltilrettelagt træning og vejledning, endelig kommet gennem nåleøjet og har tilkæmpet sig en plads på det danske rolandshold hos seniorerne. Trine har gennem en årrække modtaget støtte fra kommunens Talent - og udviklingspulje og er et fint bevis på at talentudvikling er en lang og dyr proces, der ikke bare kan ske et enkelt år. Trine skal i denne sæson deltage på kvindernes letvægtsdobbeltfirer med henblik på at ro en medalje hjem til Danmark ved VM, der afvikles medio september. De fire piger, der i år skal ro dobbeltfireren, udgør samtidig grundstammen for de roere, der fra næste sæson skal ro den olympiske dobbeltsculler frem mod Tokyo 2020.

Ved regattaen i Odense blev det udover sejre til ovennævnte roere også til guld for Peter Munk og Peter Holmkvist i mændenes toer uden styrmand. Guld blev det også (søndag) til William Wisholm i mændenes singlesculler efter en andenplads lørdag. Haris Alagic vandt singlesculler hos juniorerne. Endvidere opnåede Malthe Dybdal og Rasmus Konnerup i juniorernes dobbeltsculler samt Latittia Bommer i pigernes singlesculler, flotte resultater både lørdag og søndag.

Anders Toft Christiansen


Mandag den 16. april 2018

Start: Onsdag den 16. maj 2018 kl. 19.00
Slut: Onsdag den 16. maj 2018 kl. 00.00

50 år i streg - det er nok værd at markere. Hans Pedersen er den første i klubben, der har været medlem uafbrudt i 50 år. 

Kom og vær med til at fejre Hans' jubilæum.

Program for aftenen kommer senere.


Tirsdag den 10. april 2018

Hvis vejret er til det går vi på vandet på tirsdag.

Vi mødes omklædt kl. 18.15


Onsdag den 7. marts 2018

Indkaldelse til generalforsamling i Hadsund Roklub onsdag d. 7. marts 2018 kl. 19.00

Sted: Opholdsstuen i Hadsund Roklub

Dagsorden vil følge senere, når fristen for forslag til drøftelse / beslutning på generalforsamlingen er ovre.
Er der forslag der ønskes vedtaget på generalforsamlingen, gælder ifølge § 7 i vedtægten følgende:
Stk. 3:
Forslag, der ønskes forelagt generalforsamlingen til vedtagelse, skal være bestyrelsen i hænde 10 dage før generalforsamlingens afholdelse.
Stk. 4:
Forslag, der ønskes forelagt generalforsamlingen til vedtagelse, skal være underskrevet af stiller(ne). Forslagsstiller(ne) eller talsmand med fuldmagt fra disse, skal være til stede på generalforsamlingen, for en evt. yderligere argumentation. Begge krav skal være opfyldt, ellers bortfalder forslaget.

På valg for en 2 årig periode er:


Formand                            Anders Toft Christiansen (formanden vælges direkte)
Bestyrelsesmedlem            Torben Jensen
Bestyrelsesmedlem            Svend Mørk-Jensen
Alle 3 tager imod genvalg.

Derudover er der 2 bestyrelsesposter, man kan stille op til / lade sig stille op til, som for nuværende ikke er besatte. Bestyrelsen kan ifølge vedtægten fungere, uden de 2 sidste poster besættes.

På valg for en 1 årig periode er:


Suppleant                            Ninna Pedersen (tager ikke imod genvalg)
Suppleant                            Ikke besat for nuværende
Revisor                                Palle Albrektsen
Revisorsuppleant                Jens Peder Vium
Begge tager imod genvalg.

Hadsund Roklub - Thygeslundvej 9 - 9560 Hadsund

Hadsund Roklub - Thygeslundvej 9 - 9560 Hadsund

Nordjysk Webdesign ApS