Hadsund Roklub
DFfR    DKF    R

Nyheder - Vinterbader

Til alle medlemmer af Hadsund Roklub.

I løbet af dagen (tirsdag d. 15./12:) er den tidligere delvise nedlukning af landet blevet udrullet til at gælde alle kommuner i landet.

Smittettallet er kraftig stigende og vi skal alle passe godt på hinanden.

For alle medlemmer i Hadsund Roklub kommer det til at betyde at alle - ALLE - indendørs aktiviteter i Hadsund Roklub må lukke fra og med onsdag den 16. / 12. klokken 16.00 frem til vi modtager besked om lempelser af restriktionerne.

Det betyder at Saunaen er lukket, Yoga er lukket, Fit & Frisk er lukket, Adgang til gymnastikhallen samt motionslokalet er lukket. Generelt er der lukket for al adgang til klublokalerne. Adgang til svømmehallen er ligeledes suspenderet.

Eneste aktivitet, der stadig er mulig, er herefter vinterroning for de medlemmer, der har erhvervet vinterroningstilladelse. Ønsker man at ro på fjorden går en person ind i for at åbne bådhallen, så den ønskede båd kan tages ud. Deltagere møder omklædt. Al vinterroning skal ske i overensstemmelse med klubbens vinterroningsreglement.

Ikke den mest opløftende meddelelse at skulle udsende, men vi må som idrætsforening selvfølgelig rette ind efter de af myndighederne udstedte anbefalinger og restriktioner.

I håbet om at alle kommer vel gennem denne vanskelige tid og trods alt får en dejlig jul og efterfølgende Nytår.

Anders Toft Christiansen

Faste åbningstider JUL / NYTÅR ER :

24/12 vil sauna være varm 09.00
31/12 vil sauna være varm 09.00
Derudover er man meget velkommen til selv at tænde op , alt I har lyst til 🙂

/Torben Jensen

Vi er en gruppe vinterbadere i Hadsund, som holder til i Hadsund Roklub. Vi får varmen i den splinternye saunahytte og kan få det kolde gys i fjorden tæt derpå. Vi er underlagt og overholder selvfølgelig coronarestriktionerne, så det vil være en god idé at tage kontakt eller kigge forbi, før du forventer at deltage. Du skal være medlem for at deltage. Yderligere information under menuen 'Bliv medlem' eller ved at kontakte Birthe Pedersen på mail: kontingent@hadsundroklub.dk .

Saunaen er altid tændt og hytten er opvarmet:

Tirsdag og torsdag: 16.30 - 20.30

Fredag: Fra kl. 14.00

Lørdag og søndag: Fra kl. 07.00

Vi glæder os til at se endnu flere vinterbadere i klubben.

Torben Jensen og Annette Tindborg

Hadsund Roklub - Thygeslundvej 9 - 9560 Hadsund