Hadsund Roklub
DFfR    DKF    R

Priser

For at blive medlem af Hadsund Roklub udfyldes indmeldelsesblanketten i klubbens forhal og afleveres i postkassen.

Kontakt: Birthe Pedersen på mobil 40 52 36 99, eller mail: birthe.hadsund@gmail.com

Helårskontingent (1/1 - 31/12):
Som helårsmedlem har du adgang til alle klubbens tilbud og aktiviteter.
Helårskontingentet inkluderer også deltagelse i instruktionsforløb i de forskellige bådtyper. Enkelte aktiviteter har instruktør udefra og kan i sjældne tilfælde koste et mindre ekstra beløb.

Ungdom, under 18 år: 1.080,-
Ungdom mellem 18 og 25 år:

1.080,-

(gælder for unge, der er fraflyttet midlertidigt på grund af studie, militær o.lign.)

Voksen, over 18 år: 1.560,-
65 år+: 900,-

Passive medlemmer: 120,-

Vinterkontingent (1/11- 31/3):
Som vintermedlem er det muligt at deltage i alle de aktiviteter, der foregår i perioden og blive en del af det store fællesskab, som kendetegner klubben.
Ønsker du efter vinterperioden at fortsætte medlemskabet og deltage i sommerens mange aktiviteter, skal du blot kontakte Birthe Pedersen. Kontaktinformation står øverst på siden.

Ungdom: 650,-
Voksen: 950,-