Hadsund Roklub
DFfR    DKF    R

Fællesskab - kajak

Roklubben er en stor enhed med både inriggerroere, outriggerroere og kajakroere. De fleste fællesskabsaktiviteter er sammen med alle medlemmerne, da vi i dagligdagen ikke skelner mellem, hvad vi ror, men fokuserer på, at vi alle nyder at komme i klubben og møde hinanden.

I kajakafdelingen mødes vi før sæsonstart for at klargøre kajakkerne.

Der bliver arrangeret ture i løbet af sommeren.
Nogle af turene aftales allerede inden eller ved sæsonstart, og i løbet af sommeren kan enhver byde ind med en fællestur. Er det i fremmed farvand, skal den blot godkendes af kajakudvalgsformanden, eller en denne har udpeget.
Hvis der er interesse for det, deltager vi også i motionsløb rundt om i landet.

Der kan også aftales arrangementer, hvor man får genopfrisket rusten roteknik eller videreudviklet roteknikken – der er altid meget at lære, så det bliver endnu sjovere at ro kajak.

Er der ønske om en fast eller flydende ugentlig roaften, kan det aftales at gøre forsøg med det. Det kan enten være én eller flere, der forpligter sig til at stå for det, hvis sådanne kan findes eller blot med udgangspunktet ”det er dejligt at ro sammen” og så ser vi, hvem der kommer.

I vinterhalvåret er motionsrummet stedet, hvor mange kajakroere holder formen ved lige enten alene eller sammen med andre klubmedlemmer via rospinning / intervalroning i romaskiner.

I vinterhalvåret arrangerer vi en aften, hvor vi taler om ideer for den kommende sæson, og der kan komme en spændende foredragsholder på besøg.

Turene og arrangementerne vil kunne findes i kalenderen.

Husk:
Alle kajakroere er ansvarlige for fællesskabet – så byd ind med ideer og vilje til at løfte en opgave.
Er du interesseret i at blive instruktør, vil vi også meget gerne høre fra dig.

Hadsund Roklub - Thygeslundvej 9 - 9560 Hadsund

Nordjysk Webdesign ApS