Hadsund Roklub

Nyheder - Kajak

Torsdag den 7. juni 2018

Kajaktur på Skals Å

Den 7-6 var der 9 på tur på Skals Å for at finde og høre Nattergalen synge. Nattergale var der ingen af men hygge og en skøn tur på åen var der masser af.

Der sættes i vandet fra brinken.

Kirsten er længe ventet da hun har kaffe og kage.

Turen sluttes af med kaffe og kage.

Thorkild Petersen

Torsdag den 7. juni 2018

Nattergaletur på Skals Å i kajak

Tidspunkt: 2018-06-07 kl. 19:15

Det viser sig at være svært at finde en nattergal i Ajstrup i år. I stedet prøver vi lykken på Skals Å. ved Sdr Onsild.

Vi pakker traileren med kajakker kl 1915 og er nok på vandet kl 2030. Regner med at vi er hjemme igen ca 2300.

Vi kan højst have 9 kajakker med på traileren så send en sms hvis du vil med - først til mølle! SMS til Gunnar 20252682

PS: Der kan være en mulighed for et par ekstra kajakker hvis der er nogen der har tagbøjler på bilen

Oprettet af Gunnar Tindborg (289)

Fredag den 25. maj 2018

Det fantastiske vejr fortsætter, og det blev nydt på torsdagskajakroningen.  Denne torsdag var det en grilltur til Skar Odde der stod på programmet.

11 kajakker og en toåres inrigger deltog. Efter noget besvær med at få gang i engangsgrillerne kom der dog gang i pølser og brød. Til kaffen var der lige en gang chokolade der skulle konfirmeres. Så det blev efterhånden sent inden vi roede hjem  til klubben.  Nede i roklubben ville Tom Gammelmark lige ( ufrivilligt ) tjekke om vandet havde en god badetemperatur.

Foto: Lone Lund

Oprettet af Carl Henrik Pedersen (17)

Søndag den 20. maj 2018

9 friske kajakroere ( hvoraf 1/3 del hed Kirsten ) var mødt op til den perfekte Pinsemorgen, hvor der blev roet ud til Havnø mod solopgangen og gået i land ved møllen, hvor kaffen blev nydt.

Carl Henrik Pedersen

Hadsund Roklub - Thygeslundvej 9 - 9560 Hadsund