Hadsund Roklub
DFfR    DKF    R

Månedens roer

Torsdag den 13. september 2018

Kanindåben er en ældgammel tradition, der stadig gennemføres i de danske roklubber. Handlingen foretages også af og til når en sømand første gang sejler over Ækvator. Det kan være forbundet med ængstelse og nervøsitet for nye roere, når kanindåben nærmer sig - forståeligt nok.

I Hadsund Roklub har vi for mange år siden valgt at gøre deltagelsen frivillig, og samtidig gøre handlingen så blid og sjov for alle parter som mulig.

Det skal gerne være en fest forbundet med sjov i selskab med rokammeraterne.

Her har vi argumentet for at tildele gruppen bag Kanindåben titlen som MÅNEDENS ROERE i september. De formåede at leve helt op til klubbens ånd. Formåede at gøre dagen til en festlig fornøjelse for alle deltager og tilskuere.

Tak til hele gruppen med Carl Henrik, Birthe og Ingelise i spidsen.

Mandag den 13. august 2018

Lone Stegger. Månedens roer i august

Gennem lang tid har der været arbejdet med at få klubbens nye hjemmeside op at køre. Mange kræfter er brugt på projektet, og mange personer har været i gang med opsætning af sidens layout, planlægning af den tekniske overgang samt med tekstskrivning.

Stor tak til alle, der ad denne vej har hjulpet til med processen, så vi i dag har en ny meget fornem hjemmeside, der præcenterer klubben på fineste vis.

Undervejs i hele processen har Lone Stegger stået som den faste styrmand, der med overblik, fast hånd og gode ideer har fået hele den komplekse opgave til at hænge sammen. Lone er derfor månedens roer i august.

Tak for den store indsats til Lone Stegger.

Mandag den 13. august 2018

I denne måned udnævner vi "Månedens roer" for både juli og august.

Juli:

Måneden har været præget af to meget store - og for klubben - meget betydningsfulde arrangementer.

Månedens roere (Juli)

Først på måneden afholdt Simon, Lennart, Fie og Nichlas Hvid klubbens årlige sommercamp med over 30 deltagere. En imponerende stor indstas fra de fire lederes side. Alle fire vender år efter år tilbage til klubben for at afholde den årlige sommercamp. Alle deltagere havde en uforglemmelig uge med masser af aktiviteter.

Sidst på måneden afviklede roforbundet dets årlige Baltic Cup samling i vores klub for landets U18 roere. For andet år i træk blev lejren afviklet i vores klub. Tovholdere fra vores klub var Flemming Stegger og Kenneth Grøn, der begge brugte utallige timer til stor glæde for de mange deltager.

Fredag den 1. juni 2018

Månedens roere er Kim Salling, Per og Vivi Christiansen og Torben T. J. for det store og vigtige arbejde, de har lagt i at male træningslokalet og oliere gulvet.

Tirsdag den 1. maj 2018

I maj 1968 meldte Hans Pedersen sig ind i Hadsund Roklub. I 1968 var der ca. 45 aktive medlemmer i roklubben. Hurtigt blev Hans en af de initiativrige og førende i klubben. Utallige år som bestyrelsesmedlem. Materielforvalter. Langtursstyrmand. Kaproer. Aktiv på Kredsniveau osv. osv.

50 år er gået siden da - og Hans er stadig aktiv i klubben.

Intet er mere naturligt end at udnævne Hans P. til denne måneds roer.

Tak for de mange aktive år i og for klubben.

Tillykke med jubilæet!

Hadsund Roklub - Thygeslundvej 9 - 9560 Hadsund