Hadsund Roklub
DFfR    DKF    R

Instruktion - Kajak

Klubbens kajakinstruktører afholder almindeligvis ved hver sæsonstart et introduktionsforløb, hvor nye roere med ønske om at lære at ro kajak kan tilmelde sig. Instruktionsforløbet gennemføres over 12 gange på fastsatte hverdagsaftener afsluttende med en lang tur med kaffe en lørdag.
Når forløbet er gennemført, er man i stand til at færdes trygt på fjorden i godt vejr, og man må frit ro i det, der omtales ”dagligt rofarvand”.
Instruktionsforløbet, annonceres forud på klubbens hjemmeside og i dagspressen.

Et instruktionshold har plads til 12 nye roere.

Oprettes der ikke et instruktionsforløb et år, vil der næsten altid kunne findes instruktører og erfarne roere, der vil give den nødvendige oplæring. Man er altid velkommen til at henvende sig til kajakudvalget eller bestyrelsen, som så sørger for, at man bliver kontaktet af en instruktør.

Deltagelse i instruktion forudsætter, at man melder sig ind i klubben senest inden fjerde instruktionsaften.

Instruktionen er gratis.

Hadsund Roklub - Thygeslundvej 9 - 9560 Hadsund