Hadsund Roklub
DFfR    DKF    R

Instruktion - Kajak

Kajakinstruktion 2022

Instruktionen forventes at starte medio / ultimo april.

Der optages op til 12 deltagere på voksenholdet.
Optagelse sker efter ”først til mølle” princippet. Når der er 12 deltagere, oprettes venteliste.

Der er ikke for nuværende planlagt et børnehold; men er der interesserede opfordres de til at henvende sig til Svend Mørk-Jensen på tlf.: 23987763

Forløbet er kort fortalt:

Intromøde hvor vi lærer hinanden at kende, og instruktørerne får en fornemmelse af, hvordan årets holdsammensætning er.
Derudover bliver kursisterne introduceret til de vigtigste begreber ved en kajak og de grundlæggende sikkerhedsregler, man skal følge under instruktionsforløbet, samt hvad det er, der skal til, for at kurset er gennemført.
Kursisterne skal ikke forvente at komme til at ro første aften.

Efter intromødet vil der være:

Ca 7 instruktionsaftner à 2½ (3) time hvor vi hovedsageligt opholder os på vandet.

1 instruktionslørdag på 6 timer hvor vi hovedsageligt opholder os på vandet

1 langtur på10 – 12 kilometer

Program vil blive udsendt i løbet af marts.

Efter veloverstået kursus bliver man frigivet til roning uden instruktør, og opnår IPP2-niveau i Dansk Kano og Kajakforbunds autoriserede uddannelsessystem.

Prisen for kajakkurset inkluderer kontingent for resten af året

Eksisterende medlemmer fra 2021 og tidligere betaler ikke for kajakkurset.

Nye medlemmer:

• Ungdom under 18 år: 1400 kr.
  • Ungdom 18-25 år (studerende): 1400 kr. Dette gælder for unge, der er fraflyttet midlertidigt på grund af studie, militær og lignende.
  • Voksne over 18 år: 2000 kr.
  • +65 år: 1200 kr.

Spørgsmål og tilmelding kan ske til Svend Mørk-Jensen på mobil 23987763